Twee verdachten nog vast voor diefstal en inbraak

maandag 4 februari 2013

Zwaag - Een 19-jarige en een 27-jarige man, allebei afkomstig uit Zwaag, zitten sinds september en oktober jl. vast voor diefstal en inbraak. Tegen hen zijn straffen van 1,5 en 2 jaar geist. De rechtbank doet dinsdag 5 februari uitspraak.

De politie kreeg in september jl. een melding dat een aantalmannen scooters in een busje aan het zetten waren op de Brandnetel. De scootersbleken gestolen te zijn. De 27-jarige man en twee mannen van 20 jaar werden opheterdaad aangehouden.

Bij onderzoek bleek dat de mannen zich bezig hielden met hetstelen van scooters in zowel Nederland als Duitsland. In oktober werd een19-jarige man aangehouden op de Korenbloem nadat hij een scooter had gestolen opde Korenbloem. Hij bleek zich met meerdere diefstallen te hebben bezig gehouden,samen met de eerder aangehouden verdachten.

In december werden nog een 18-jarige en een 21-jarige manaangehouden. Naast de diefstal van scooters worden de mannen ook verdacht vanafpersing, een aantal inbraken in woningen en een inbraak in een snackbar aan deKorenbloem.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Blokker | 112 alarmeringen Blokker | Goedkoop Tanken in Blokker | Supermarkten in Blokker | Weerbericht Blokker