Nevenvestiging politie in gemeentehuis Medemblik

donderdag 9 april 2015

Wognum - Vanaf 9 april heeft de politie een extra ruimte in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaa.

Naast het 3D-aangifteloket kunnen inwoners van de gemeenteMedemblik en omgeving nu ook in een aparte ruimte in gesprek met de politie,bijvoorbeeld met de wijkagent. Inwoners kunnen van deze extra service gebruikmaken door vooraf te bellen met 0900-8844.

De politie is hard bezig om de dienstverlening naar burgers te optimaliseren.Het uitgangspunt daarbij is politie dichtbij waar nodig, en altijd bereikbaar.Daarbij willen we onze dienstverlening zoveel mogelijk aan laten sluiten op dewensen van burgers en bestuur.

Burgemeester Streng over de nieuwe nevenvestiging in Wognum: "Ik vind het vanbelang dat de politie dichtbij onze inwoners is, en blijft. We stellen daaromgraag ons gemeentehuis ter beschikking om dit mogelijk te maken. Tijdens deopeningstijden van het gemeentehuis krijgen inwoners, naast het3D-aangifteloket, een extra mogelijkheid om met de lokale politie in contact tekomen, bijvoorbeeld voor een gesprek met de wijkagent."

Bij de politie aangifte doen kan op meerdere manieren. Via internet,telefoon, via het 3D-aangifteloket of thuis in specifieke situaties. Hetmakkelijkst kunt u bellen met 0900-8844 zodat u samen met depolitieservicemedewerker bepaalt welke manier, welke datum en locatie u hetbeste uitkomt om aangifte te doen. Voor de bewoners van Medemblik is dedichtstbijzijnde locatie om aangifte te doen in het gemeentehuis van Medemblikin Wognum: dit kan op afspraak via 3D-aangifte.

Sinds maart 2014 is het 3D-aangifteloket in Wognum geopend.Mensen die via dit kanaal aangifte gedaan hebben, zijn zeer enthousiast over ditmiddel, van jong en oud. Door opstelling, techniek en omgeving ervaart deaangever het als een persoonlijk contact, en ontstaat een effect dat met 3D tevergelijken is. Vandaar de benaming 3D-aangifteloket.

Vragen? Voor meer informatie kunt u bellen met het algemene politienummer0900-8844 en vragen naar de politie in Medemblik.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Blokker | 112 alarmeringen Blokker | Goedkoop Tanken in Blokker | Supermarkten in Blokker | Weerbericht Blokker